MOMENTEEL HEB IK EEN KLANTEN STOP, UITGEZONDERD CAVALIER KING CHARLES SPANIELS EN HONDEN DOOR MIJ GEFOKT.

U MAG ALTIJD EEN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ZODAT IK U OP EEN WACHTLIJST KAN PLAATSEN. KOMT ER DAN WEER EEN PLEKJE VRIJ DAN LAAT IK HET WETEN.

 
 
   

Welkom op de website van Hondentrimsalon “Marieke”. Het adres voor de complete vachtverzorging van uw hond.

Mijn naam is Marieke Hilhorst, samen met mijn man en drie kinderen woon ik op boerderij “De Hoenhorst” in Hummelo, alwaar ik mijn trimsalon heb en mijn man zijn melkveebedrijf.

Dierverzorging
Vroeger was het voor mij al duidelijk dat ik later iets met honden wilde gaan doen, en het liefst zelfstandig. Na het voortgezet onderwijs ben ik de opleiding dierverzorging gaan doen en heb deze met succes afgerond.

Diploma's
Tijdens de schoolperiode heb ik op diverse stagebedrijven veel ervaring opgedaan met honden. Daarnaast heb ik nog diverse andere diploma’s behaald, waaronder dieren-EHBO en het getuigschrift Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit. In april 2004 heb ik mijn diploma honden trimmen behaald. En sindsdien ben ik zelfstandig gaan trimmen.

Afspraak
U kunt bij mij terecht van maandag t/m vrijdag en eventueel ook op de zaterdag. Wel dient u van te voren een afspraak te maken. Dat kan per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
  Bezoek ook  "De Hoenhorst", Cavalier King Charles Spaniel kennel.